Werken bij SEOR

You are here

SEOR is altijd geïnteresseerd in nieuw talent. Wij worden vooral blij van onderzoekers met een economische of econometrische achtergond, die graag praktisch en toegepast beleidsonderzoek willen doen.

Adjunct-directeur

 

SEOR is op zoek naar een adjunct-directeur. SEOR wordt thans geleid door een zakelijk directeur, die belast is met de bedrijfsvoering, en een wetenschappelijk directeur, die verantwoordelijk is voor de inhoudelijke strategiebepaling, de kwaliteit van de projecten en de coördinatie van de acquistie. Beide zullen SEOR binnen twee jaar gaan verlaten, wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Daarom is het de bedoeling dat de te benoemen adjunct-directeur zal doorgroeien naar de functie van algemeen directeur, waarin zowel de zakelijke als de wetenschappelijke aspecten worden verenigd. Heeft u interesse in de functie van adjunct-directeur bij SEOR BV? Bekijk dan de vacature via deze link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wetenschappelijk directeur, prof. dr. Jaap de Koning (dekoning@seor.eur.nl of +31 (0)10 302 0502) of de zakelijk directeur, de heer Ad Hoogsteder (hoogsteder@erbs.eur.nl of +31 (0) 10 408 1698).

Stage

 

Wij zijn op zoek naar stagiairs die ons kunnen assisteren bij diverse interessante projecten! Bekijk de vacature via deze link. Neem voor meer informatie contact op met Arie Gelderblom (gelderblom@seor.eur.nl of +31 (0)10 302 0505).

Open sollicitaties

 

Staat jouw vacature er niet bij? Geen probleem, wij vinden het altijd leuk om kennis te maken met enthousiaste mensen. Neem vooral contact met ons op!

Over SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en voert wereldwijd economisch onderzoek uit voor overheden en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, zorg, innovatie en regulering.

Contact

  • Adres:
  • Rotterdam Science Tower
    Marconistraat 16, 11e etage
    3029 AK Rotterdam
  • Telefoon:
  • +31 (0)10 302 0500
  • E-mail:
  • seor-secr@seor.eur.nl